Hoppa till huvudinnehållet

Hälleforspolitikern Annalena Järnberg har avlidit

Publicerad:
Annalena Järnberg har avlidit efter en tids sjukdom. Foto: Arkivbild

Hällefors kommun är i sorg. Kommunstyrelsens ordförande Annalena Järnberg har avlidit efter en tids sjukdom, vilket meddelas på kommunens hemsida.

Kommunen skriver också att den idag kommer att flagga på halv stång vid kommunkontoret Formens hus för att hedra hennes minne.

Vidare skriver den också på hemsidan att det kommer att finnas en kondoleansbok vid entréplan i kommunkontoret där alla som vill får chansen att skriva några rader och på så sätt skicka en sista hälsning.

Annalena Järnberg, som i sitt politiska engagemang drev Socialdemokraternas frågor, var sedan en tid tillbaka sjukskriven från sitt uppdrag som kommunstyrelsens ordförande. Ett uppdrag hon haft sedan 2013.

Annalena Järnberg blev 58 år.

Artikeltaggar

Annalena JärnbergDödsfallHällefors kommunKommunstyrelsenSjukdomSocialdemokraterna

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.