Hoppa till huvudinnehållet

En gripen efter mordförsök i Örebro

Publicerad:
En person har gripits för försök till mord i Örebro. Arkivbild. Foto: Johan Nilsson/TT

En man i 20-årsåldern blev svårt skadad när han knivskars i en lägenhet i Örebro strax före klockan 17 på onsdagen. Under torsdagen har en person gripits misstänkt för mordförsök, rapporterar P4 Örebro.

Polis larmades till en adress på Väster i Örebro och när patrullen kom till platsen hittades mannen ensam med skärsår i övre delen av kroppen. Han ska också ha blivit slagen.

Mannen fördes med ambulans till sjukhus. Hans skador ska vara allvarliga men inte livshotande. Enligt radiokanalen är den skadade mannen själv är anhållen misstänkt för grovt vapenbrott och narkotikabrott.

Tidigare artikel:

Mordförsök i lägenhet i Örebro

Artikeltaggar

Brott, lag och rättMordförsökNarkotikabrottÖrebroSjukhusVapenbrott

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.