Hoppa till huvudinnehållet

Uppgifter: Tidigare BIK Karlskoga-forwarden klar för seriekonkurrent

Publicerad:
Forwarden Gustav Willman Borvik spelade den här säsongen för BIK Karlskoga. Foto: Jonathan Näckstrand / BILDBYRÅN

Enligt Johan Svensson på Expressen är Gustav Willman Borvik klar för Mora, det säger han i podcasten Sanny & Svensson.

Poängstark norsk duo klar för BIK Karlskoga: ”Hög nivå”

I går meddelade BIK Karlskoga på sin hemsida att forwarden Gustav Willman Borvik lämnar klubben och enligt Johan Svensson på Expressen är forwarden Willman Borvik alltså klar för allsvenska seriekonkurrenten Mora IK.

– Mora har gjort klart med en spelare. Jag vet inte om han ska ersätta Anton Heikkinen (som enligt Expressen är klar för Skellefteå AIK) men de har gjort klart med Gustav Willman Borvik från BIK Karlskoga, säger Johan Svensson i senaste avsnittet av podcasten Sanny & Svensson.

24-årige Willman Borvik producerade i BIK den här säsongen nio mål och nio assist på 36 grundseriematcher.

Ytterligare tre spelare lämnar BIK Karlskoga

Artikeltaggar

BIK Karlskoga A-lagGustav Willman BorvikHockeyallsvenskanIshockeyMora IK

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.