Victor Edvardsen om spelaren Djurgården måste se upp med: ”Överlägset bäst”

Publicerad:

Veckans gäster i Studio Valla är tidigare Degerfors IF-spelaren Victor Edvardsen och ishockeyspelaren Juliuz Persson.

Victor Edvardsen ger sin syn på Blåvitts kris, Djurgårdens säsong så här långt och vilken spelare i Degerfors IF som hans lag måste se upp med på söndag.

Anfallaren berättar även om hans framtidsplaner och om han någon gång kan tänka sig att återvända till Bruket.

BIK Karlskoga-spelaren Juliuz Persson kommenterar varför han är supporter till Djurgården och hur det kommer sig att han inte gillar Degerfors IF. Dessutom berättar han om nerverna inför söndagens match.

Fler avsnitt:

Lagerbielke om skillnaden mellan Degerfors och Elfsborg: ”Går inte jämföra”Wallin om tunga 2022, fina starten och udda smeknamnet: ”Granaths påhitt”Anekdoter, frågesport och omöjliga norska ord – Studio Valla gästade BosnaStudio Valla med vännerna Örqvist och Saidi: ”Kommer slå sönder dig på planen”

Artikeltaggar

BIK Karlskoga A-lagDegerfors IF HerrIshockeyJuliuz PerssonStudio vallaVictor Edvardsen

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare