Hoppa till huvudinnehållet

Uppemot 350 gymnaster deltar i kavalkaden: ”Kommer nog somna gott lördag kväll”

Publicerad:
Bofors nivå 4-gymnaster Maja Kjellman, Elsa Sillén, Thea Frentz, Hanna Lekberg, Josephine Fumudoh, Tilda Edgren, Moa Bergvall, Juliette Horvath och Julia Gustafsson tog silver i fristående i förra helgens tävling i Huddinge. Nu väntar härnäst årets kavalkad på lördagen. Foto: PRIVAT

Lördag 29 april arrangerar Bofors Gymnastikförening sin årliga gymnastikkavalkad i gamla Karlbergshallen.

Tre föreställningar kommer att genomföras under dagen. 750 personer beräknas komma för att se kavalkaden.

Deltagandet väntas landa på mellan 300 och 350 gymnaster som kommer att visa upp sina kompetenser inom truppgymnastik.

De olika grupperna varierar stort i ålder med de yngsta som är tre år gamla som i sällskap av föräldrar nu får chansen att visa upp sig, till de äldsta grupperna som tävlar och vann medaljer vid sin senaste tävling i Huddinge.

– Tjusningen med kavalkaden är att det är så många gymnaster inblandade och man ser progressionen från de yngsta till de äldre grupperna. Med tanke på all organisation runt om kommer vi nog somna gott lördag kväll, säger Anna Lekberg, ordförande i Bofors Gymnastikförening.

William Larsson-Deland

Dennis Pavlovic

Bofors nivå 6-gymnaster tog silver i tumbling, silver i friståendet och blev tvåa i totalen i förra helgens tävling i Huddinge. <strong id="strong-4b6c3539e2f5be86403a7ec0cbbdc1b1">Bakre raden:</strong> Thea Sjöholm, Tilda Dahlsberg, Sally Löthgren, Ida Johnson, Alva Avander. <strong id="strong-693e571564cbbda8c4bd93df6077b524">Främre raden:</strong> Tamelia Ericsson, Ebba Samuelsson, Ewelina Lantz, Celine Jacobsen, Moa Cassersten, Alicia Björkbacka, Malva Thermell.
Bofors nivå 6-gymnaster tog silver i tumbling, silver i friståendet och blev tvåa i totalen i förra helgens tävling i Huddinge. Bakre raden: Thea Sjöholm, Tilda Dahlsberg, Sally Löthgren, Ida Johnson, Alva Avander. Främre raden: Tamelia Ericsson, Ebba Samuelsson, Ewelina Lantz, Celine Jacobsen, Moa Cassersten, Alicia Björkbacka, Malva Thermell. Foto: PRIVAT

Artikeltaggar

Anna LekbergBofors GFGymnastikKarlbergshallen

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.