Hoppa till huvudinnehållet

JUST NU: Vattenläcka i Skranta

Publicerad:

Karlskoga energi och miljö rapporterar om en vattenläcka på Landavägen i Skranta i Karlskoga som gör att ett antal fastigheter är utan vatten. Läckan väntas bli åtgärdad under dagen.

En vattentank har ställts upp på Landavägen 27 där det går att hämta dricksvatten. Karlskoga energi och miljö informerar att det finns risk för missfärgat vatten när läckan har lagats och att det kan lösas genom att spola kranarna en stund.

Artikeltaggar

DricksvattenKarlskogaMiljöSkrantaVattenVattenläckor

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.