Hoppa till huvudinnehållet

Karlskoga segrare borta mot Ystad

Publicerad:
Fem av Karlskoga Wolves spelare, och en ung supporter, efter segern i Ystad.
Fem av Karlskoga Wolves spelare, och en ung supporter, efter segern i Ystad. Foto: PRIVAT

Karlskoga besegrade Ystad på bortaplan i lördagens möte i division 1 herr i amerikansk fotboll. 7-8 slutade matchen.

Karlskogas tränare Tommy Axelsson kommenterade matchen:

– Det var en jämn och tuff match. Vi låg under med sju poäng in i andra halvlek. Vi får till ett bra snack i halvlek och går ut och krigar på. Några spelare får spela på båda sidor av bollen och gör det jättebra. Våra kaptener i laget har utsett våra importer och Alexanders Suur ifrån vårt farmarlag Rebels som matchens lirare. Nu siktar vi på nästa match som kommer spelas i Limhamn.

Artikeltaggar

Amerikansk fotbollDivision 1Karlskoga WolvesYstad Rockets

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.