Gravius och Carlén inför mittfältskampen: ”Vet hur jag ska handskas med honom”

Publicerad:
Christos Gravius och Adam Carlén. Foto: Bildbyrån

Christos Gravius och Adam Carlén gjorde 3,5 säsong tillsammans på Degerfors mittfält. På torsdagskvällen spelar de i stället mot varandra.

– Jag vet hur jag ska handskas med honom, säger Gravius med ett leende.

Gravius utvecklar sina tankar kring att möta sin tidigare radarpartner på mittfältet:

– Det är en tuff spelare, en spelare du helst inte vill gå in i duell mot. Då smäller det. Det är en duktig spelare. Även fast han är stor så har han fin bollbehandling och ett bra tillslag. Det blir en tuff match, men vi är redo.

Adam Carlén på samma fråga:

– Han är smart, Christos, och har snabba fötter. Det ska bli kul att möta honom. Det gäller att vi ligger tätt på honom och inte ger honom för mycket utrymme.

Vi pratade med honom nyss och han sa att du aldrig har tunnlat honom på träning...

– Det kan jag säga direkt, att det inte stämmer! Jag kommer på mellan fem och tio gånger bara nu, hävdar Carlén.

Fler avsnitt av Studio Valla här:

Victor Edvardsen om spelaren Djurgården måste se upp med: ”Överlägset bäst”Lagerbielke om skillnaden mellan Degerfors och Elfsborg: ”Går inte jämföra”Wallin om tunga 2022, fina starten och udda smeknamnet: ”Granaths påhitt”Anekdoter, frågesport och omöjliga norska ord – Studio Valla gästade BosnaStudio Valla med vännerna Örqvist och Saidi: ”Kommer slå sönder dig på planen”

Artikeltaggar

Adam CarlénAllsvenskanChristos GraviusDegerfors IFFotbollIFK GöteborgStudio valla

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare