Extraavsnitt – vi snackar ner Degerfors brakförlust: ”Får inte se ut så här”

Publicerad:

Vi ger oss på att spela in ett avsnitt i bilen bara några timmar efter Degerfors brakförlust mot IFK Göteborg. Här kommenterar vi insatsen och blickar framåt.

Vi får även kommentarer från Christos Gravius som gav sin syn på matchen i den mixade zonen.

Fler avsnitt av Studio Valla:

Gravius och Carlén inför mittfältskampen: ”Vet hur jag ska handskas med honom”Victor Edvardsen om spelaren Djurgården måste se upp med: ”Överlägset bäst”Lagerbielke om skillnaden mellan Degerfors och Elfsborg: ”Går inte jämföra”Wallin om tunga 2022, fina starten och udda smeknamnet: ”Granaths påhitt”Anekdoter, frågesport och omöjliga norska ord – Studio Valla gästade Bosna

Artikeltaggar

Christos GraviusDegerfors IFDegerfors IF HerrFotbollStudio valla

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare