Hoppa till huvudinnehållet

Formsvaga KB Karlskoga möter Grums

Publicerad:

KB Karlskoga jagar en seger när laget möter tiondeplacerade Grums hemma på Nobelstadion. Inför kvällens match har hemmalaget tre matcher i rad utan seger i division 3 västra Svealand herr i fotboll. Grums form är sviktande, och laget förlorade tre matcher i rad, innan senaste matchen och segern mot Värmbol med 2-1.

KB Karlskoga ligger åtta i tabellen inför matchen, medan Grums är tia. Ett poäng skiljer lagen åt.

Artikeltaggar

Division 3 västra SvealandFotbollGrums IK FotbollKB KarlskogaNobelstadion

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.