Hoppa till huvudinnehållet

Nystartat konsultföretag i Degerfors

Publicerad:

Kbk Consulting AB ska syssla med "kBK consulting ska bedriva konsultverksamhet inom förändringsledning, organisationsutveckling, ledarskapsutveckling samt utbildning och projektledning inom dessa områden".

Bolaget, som registrerades hos Bolagsverket den 4 maj, har sitt säte i Degerfors.

Bolaget har ett aktiekapital på 25 000 kronor.

Styrelseledamot är Karolin Sandin, 39 år. Hannele Andersson, 40 år, är styrelsesuppleant.

Artikeltaggar

ÅtorpDegerfors kommunNäringslivNya företagÖrebro län

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.