Viltolycka utanför Degerfors – väg var avstängd

Publicerad:
Arkivbild. Foto: Johan Nilsson/TT

23.15 på fredagskvällen larmades SOS om en singelolycka väg 243 i höjd med Södra Håkanbo i Degerfors kommun.

Räddningstjänsten var fortsatt på plats vid olycksplatsen runt midnatt då det var lugnt på vägen. Det ska ha rört sig om en viltolycka och inledningsvis var ett körfält blockerat och vägen var en stund helt avstängd i båda riktningarna.

Även ambulans var på plats under kvällen men vände utan att lasta någon drabbad.

Artikeltaggar

Degerfors kommunOlyckor och katastroferSingelolyckor

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare