Hoppa till huvudinnehållet

Degerfors P19 fortsätter att vinna

Publicerad:
IK Brage förlorade mot Degerfors IF Junior

Efter en tuff period har Degerfors P19 nu fått igång spelet. På lördagen mötte laget Brage på Borlänge Energi Arena i P 19 Superettan norra i fotboll och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget tre raka segrar. Segerresultatet mot Brage blev 4-1.

Degerfors P19:s tränare Mikael Eklund kommenterade matchen:

– Vi börjar matchen bra och visar direkt upp en kombination av spelglädje, energi och beslutsamhet! Killarna är hotande men ändå värderande i sina aktioner, vi för spelet med jämnt resultatmässigt ändå i halvtid. I halvtid pratar vi om att fortsätta med samma frenesi i början av 2:a-halvlek, vi svarar upp bra och kan spela ut lite av vårt register och kan tillslut ta en 4-1 seger. Samtliga killar, startspelare och inhoppare bidrar starkt till vinsten!

Degerfors P19 ligger på åttonde plats i tabellen efter matchen, medan Brage är på 13:e plats.

Söndag 14 maj 13.00 spelar Degerfors P19 hemma mot Haninge.

Artikeltaggar

Borlänge Energi ArenaDegerfors IF JuniorFotbollIK BrageP 19 Superettan norra

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.