Hoppa till huvudinnehållet

Här är ändringarna som revanschsuget DIF gör i kväll

Publicerad:
Tränarduon Tobias Solberg, till vänster, och Andreas Holmberg. Till höger: Diego Campos.
Tränarduon Tobias Solberg, till vänster, och Andreas Holmberg. Till höger: Diego Campos. Foto: Tommy Pedersen/TT

Degerfors IF gör två ändringar i startelvan till måndagskvällens allsvenska hemmamatch mot IFK Norrköping.

Gustav Granath är tillbaka och ersätter Oscar Wallin.

Peter Gwargis inleder i stället för Justin Salmon.

Så här väljer tränarna Andreas Holmberg och Tobias Solberg att formera laget: Sondre Rossbach – Gustav Granath, Seid Korac, Karim Mammar – Elyas Bouzaiene, Damjan Pavlovic, Christos Gravius, Joe Gyau – Peter Gwargis, Dijan Vukojevic, Diego Campos.

Ersättare: Jonas Olsson, Seab Sabetkar, Alexander Hedén Lindskog, Oscar Wallin, Justin Salmon, Albin Mörfelt, Fortune Bassey, Erik Lindell och Gustav Lindgren.

Varken Sebastian Ohlsson eller Rasmus Örqvist är därmed tillbaka i truppen. Ohlsson är kvitt sin skada men har blivit sjuk vilket gör att han får vänta på comeback tills nästa omgång: Häcken borta på lördag.

DIF, som jagar revansch för torsdagens 0–6-förlust borta mot Göteborg, ligger tolva i tabellen med sex poäng på sex matcher. Norrköping återfinns som femma efter att ha tagit elva poäng så här långt.

Örqvist hoppas på spel mot Norrköping: ”Känns bättre och bättre”Fortsatt några frågetecken i Degerfors: ”Stämma av mer under måndagen”Extraavsnitt – vi snackar ner Degerfors brakförlust: ”Får inte se ut så här”Dubbla smällar för DIF-supportrarna: ”Trodde inte att det var sant”Krönika: Hjärtligt varsågod sa Degerfors IF – hjärtligt tack sa IFK Göteborg

Artikeltaggar

AllsvenskanAndreas HolmbergDegerfors IF HerrFotbollGustav GranathIFK NorrköpingPeter GwargisStora VallaTobias Solberg

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.