Hoppa till huvudinnehållet

Stölder i småbåtshamnen i Karlskoga

Publicerad:
Foto: Linus Karlsson

Polisen i Karlskoga har fått in anmälningar om stölder från småbåtshamnen i Björkborn. Polisen räknar med att fler anmälningar inkommer när båtägare upptäcker stölder.

Någon gång mellan slutat av april och början av maj har någon har klippt upp staket in till småbåtshamnen i Björkborn. En person har anmält att någon stulit dynor, båttank, presenning och handverktyg för 16 000 kronor. En annan person har anmält att någon skurit bort en båtmotor från dennes båt.

Polisen tror att fler anmälningar kommer in vartefter att folk upptäcker stölder.

Polisen söker vittnen till händelsen.

Artikeltaggar

AnmälningarBjörkbornBrott, lag och rättKarlskogaStölder

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.