Hoppa till huvudinnehållet

Holmberg: "Vi kan inte släppa in mål på alla motståndarens chanser"

Publicerad:
Foto: Fredrik Karlsson

Andreas Holmberg är veckans gäst i Studio Valla.

Degerfors har följt upp prestigesegern mot Djurgården med 0–6 mot Göteborg och 0–2 mot Norrköping.

I veckans Studio Valla frågar vi, bland annat, tränaren Andreas Holmberg vad som krävs för att undvika en ny akut bottenstrid runt de negativa strecken.

– Vi behöver absolut komma till rätta med defensiven. Det är det akuta. Vi kan inte släppa in mål på alla motståndarens chanser, säger Holmberg.

Vi frågar även vem han pratar mest fotboll med vid sidan av kollegorna i Degerfors IF (Jonas Lindskog och Rikard Norling!) och kommer med ett förslag till startelva mot Häcken.

Häng med!

Fler avsnitt av Studio Valla:

Extraavsnitt – vi snackar ner Degerfors brakförlust: ”Får inte se ut så här”Gravius och Carlén inför mittfältskampen: ”Vet hur jag ska handskas med honom”Victor Edvardsen om spelaren Djurgården måste se upp med: ”Överlägset bäst”Lagerbielke om skillnaden mellan Degerfors och Elfsborg: ”Går inte jämföra”Wallin om tunga 2022, fina starten och udda smeknamnet: ”Granaths påhitt”Anekdoter, frågesport och omöjliga norska ord – Studio Valla gästade Bosna

Artikeltaggar

AllsvenskanAndreas HolmbergBK HäckenDegerfors IFDegerfors IF HerrFotbollIFK NorrköpingStudio valla

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.