Hoppa till huvudinnehållet

Flera katalysatorstölder har skett under samma natt

Publicerad:
Foto: Janerik Henriksson/TT

Polisen har fått in fem anmälningar från bilägare som fått katalysatorer stulna från sina bilar. Tre av stölderna har skett i området Ekeby i Karlskoga.

Under natten mellan 8-9 maj har minst fem stölder av katalysatorer skett i Karlskoga, men polisen tror att det kan komma in fler anmälningar då det kan finnas bilägare som kanske inte upptäckt stölderna än. Tre av stölderna har skett i Ekeby. Två på Gösta Berlings väg och en på Selma Lagerlöfs väg. En stöld har skett på Bergrumsvägen och ytterligare en på Skrantahöjdsvägen.

Polisen vill få in vittnesmål i fall någon sett saker som kan hänga ihop med stölderna.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättEkebyGösta Berlings vägKarlskogaStölder

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.