Hoppa till huvudinnehållet

Fyra raka segrar för Karlskoga

Publicerad:
Karlskoga Bats vann mot Leksand Baseball
Karlskoga Bats vann mot Leksand Baseball

Karlskoga och Leksand Baseball har två helt olika formkurvor. Karlskoga vann lördagens möten och har därmed fyra raka segrar i Elitserien herr i baseboll. Bortalaget Leksand Baseball däremot har fyra raka förluster. Matchen slutade 16-3.

I lagens första möte under dagen vann Karlskoga med 11-2.

Matchresultatet innebär att Karlskoga ligger kvar på tredje plats.

I nästa match, lördag 20 maj 13.00, har Karlskoga Rättvik Baseboll borta, medan Leksand Baseball spelar hemma mot Stockholm.

Artikeltaggar

BasebollElitserienKarlskoga BatsLeksand Baseball

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.