Hoppa till huvudinnehållet

Rävåsen tappade ledning och fick se sig besegrat

Publicerad:
Älvsjö AIK vann mot RIK Karlskoga

Rävåsen spelade bra och ledde med 1-0 efter första halvlek i matchen i division 1 mellersta dam i fotboll mot Älvsjö AIK på Älvsjö IP. Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det förlust, 1-2, för Rävåsen.

– Idag gör vi en kanonbra första halvlek och tjejerna gör det jättebra. Vi får in 1-0 genom en fin omställning av Ida och Sara. I andra halvlek kommer vi ut och börjar bra för att sedan tappa markeringen på en spelare som får vända upp och får till en fin träff. 2-1 kommer sedan på ett skott som ändrar riktning. Efter det kommer vi inte riktigt upp i nivå och framför allt i vårt press och duellspel. Vi tar med oss första halvlek där vi skapade många chanser och fortsätter att jaga den första trepoängaren, tyckte Rävåsens tränare Dennis Fransson, efter matchen.

Älvsjö AIK:s mål gjordes av Nina Garibija och Olivia Ouzounidis. Sara Öjebo stod för Rävåsens enda mål.

Älvsjö AIK har två segrar, en oavgjord och två förluster och 4–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Rävåsen har en oavgjord och fyra förluster och 6–15 i målskillnad. Förlusten var Rävåsens tredje uddamålsförlust.

För Älvsjö AIK gör resultatet att man nu ligger på tionde plats i tabellen, medan Rävåsen är på 13:e plats.

I nästa match möter Rävåsen P 18 IK hemma på lördag 20 maj 17.00.

Artikeltaggar

Älvsjö AIKÄlvsjö IPFotbollRIK Karlskoga

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.