Hoppa till huvudinnehållet

Degerfors P19 fortsätter att vinna

Publicerad:
Degerfors IF Junior vann mot IFK Haninge/Brandbergen

Det går fortsatt bra för Degerfors P19 i P 19 Superettan norra i fotboll. På söndagen mötte laget Haninge på Stora Valla och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Haninge blev 3-0.

– Som kollektiv når vi inga högre höjder, desto roligare att få se killarnas individuella offensiva kvalitéer som avgör matchen till våra fördel. Självklart vill vi binda ihop det individuella i ett kollektivt sammanhang, och då kommer vi bli ännu mer slagkraftigare som lag. Jämfört med i början av serien har vi nu höjt vår lägsta nivå, som idag resulterar i tre poäng, tyckte Degerfors P19:s tränare Mikael Eklund, efter matchen.

För tabellens utseende betyder det här att Degerfors P19 ligger på sjunde plats medan Haninge har åttondeplatsen.

I nästa match möter Degerfors P19 IFK Lidingö borta på lördag 20 maj 13.00.

Artikeltaggar

Degerfors IF JuniorFotbollIFK Haninge/BrandbergenP 19 Superettan norraStora Valla

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.