Hoppa till huvudinnehållet

Strömtorp höll undan och vann mot Eskilstuna City

Publicerad:
Strömtorps IK vann mot Eskilstuna City FK
Strömtorps IK vann mot Eskilstuna City FK

Hemmalaget Strömtorp tog greppet om matchen mot Eskilstuna City i första halvlek, och ledde med 2-0 i paus. I andra halvlek kom Eskilstuna City närmare, men matchen i division 3 västra Svealand herr i fotboll slutade 3-2 till Strömtorp.

Målgörare för Strömtorp var Olle Fingal Dahl, Johannes Lahtinen och Daniel Svedjeås, medan Eskilstuna Citys mål gjordes av Mahad Dahir Hussein. Ett av Eskilstuna Citys mål var ett självmål.

Strömtorp har två segrar och tre förluster och 6–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Eskilstuna City har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 8–14 i målskillnad. Det här var Strömtorps andra uddamålsseger den här säsongen.

Strömtorps nya tabellposition är sjunde plats, medan Eskilstuna City är på elfte plats.

I nästa match möter Strömtorp Värmbol borta på torsdag 18 maj 13.00.

Artikeltaggar

Division 3 västra SvealandEskilstuna City FKFotbollStrömtorps IKStrömtorps IP

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.