Hoppa till huvudinnehållet

Strömtorp tar emot Eskilstuna City

Publicerad:

Strömtorp möter Eskilstuna City hemma på Strömtorps IP i division 3 västra Svealand herr i fotboll i dag. I den senaste matchen för Eskilstuna City fick laget med sig en poäng efter 2-2 mot Torsby, Strömtorp gick poänglösa ur mötet med Eker Örebro (1-6).

Strömtorp ligger nia i tabellen inför matchen, medan Eskilstuna City är elva. Två poäng skiljer lagen åt.

Strömtorp är dock obesegrade på hemmaplan, efter två raka segrar.

Artikeltaggar

Division 3 västra SvealandEskilstuna City FKFotbollStrömtorps IKStrömtorps IP

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.