Daniela Rathana åker på sommarturné

Publicerad:
Daniela Rathana. Arkivbild. Foto: Karl Melander / TT

Daniela Rathana ger sig ut på vägarna i sommar.

Med premiär på Brännbollsyran den 3 juni väntar konserter och festivalspelningar över hela landet med hennes "School of Rathana tour".

"Turnén är en hyllning till alla som känner att man inte passar in i systemet. Med 'School of Rathana' vill jag erbjuda känslan av revansch till alla IG-barn i publiken", förklarar säger Daniela Rathana i ett pressmeddelande.

Turnéplan: 3/6 Umeå, 10/6 Piteå, 30/6 Stockholm, 1/7 Västerås, 8/7 Varberg, 14/7 Karlstad, 15/7 Burgsvik (med Miriam Bryant), 28/7 Smögen, 29/7 Östersund, 4/8 Karlskrona, 5/8 Ulricehamn, 26/8 Kristianstad, 27/8 Malmö, 2/9 Göteborg.

Artikeltaggar

BrännbollsyranDaniela RathanaKonserterMusikNöje/KulturPiteåPremiärerPressmeddelandeStockholmUmeå

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare