Hoppa till huvudinnehållet

Daniela Rathana åker på sommarturné

Publicerad:
Daniela Rathana. Arkivbild.
Daniela Rathana. Arkivbild. Foto: Karl Melander / TT

Daniela Rathana ger sig ut på vägarna i sommar.

Med premiär på Brännbollsyran den 3 juni väntar konserter och festivalspelningar över hela landet med hennes "School of Rathana tour".

"Turnén är en hyllning till alla som känner att man inte passar in i systemet. Med 'School of Rathana' vill jag erbjuda känslan av revansch till alla IG-barn i publiken", förklarar säger Daniela Rathana i ett pressmeddelande.

Turnéplan: 3/6 Umeå, 10/6 Piteå, 30/6 Stockholm, 1/7 Västerås, 8/7 Varberg, 14/7 Karlstad, 15/7 Burgsvik (med Miriam Bryant), 28/7 Smögen, 29/7 Östersund, 4/8 Karlskrona, 5/8 Ulricehamn, 26/8 Kristianstad, 27/8 Malmö, 2/9 Göteborg.

Artikeltaggar

BrännbollsyranDaniela RathanaKonserterMusikNöje/KulturPiteåPremiärerPressmeddelandeStockholmUmeå

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.