Hoppa till huvudinnehållet

Här är BIK:s träningsmatcher – preliminärt schema klart

Publicerad:
BIK Karlskoga med Gustaf Franzén har redan nu kritat in åtta träningsmatcher inför nästa säsong.
BIK Karlskoga med Gustaf Franzén har redan nu kritat in åtta träningsmatcher inför nästa säsong. Foto: Kajsa Juslin

BIK:s första träningsmatch inför nästa säsong är planerad till 15 augusti hemma mot Storhamar, det meddelar klubben på sin hemsida.

BIK värvar från Oskarshamn: ”Jag ser fram emot att få kämpa mot SHL”

Nu har allsvenska BIK Karlskoga presenterat träningsmatcherna inför säsongen 2023-2024 och det är sammanlagt åtta bataljer där den första är hemma mot norska gänget Storhamar och den sista 15 september borta mot seriekonkurrenten Södertälje SK.

”Följande matchdagar och motstånd är för närvarande bokade för årets träningsmatcher. Observera att schemat är preliminärt. Mer information kommer när vi närmar oss och biljetterna släpps”, skriver BIK på sin webbplats.

Noterbart är att BIK har dubbla träningsmatcher mot allsvenska nykomlingen Brynäs IF där Karlskogasonen och backen Simon Bertilsson huserar.

Fyra framtidsmän som får chansen att träna med BIK:s A-lag – drömmen är kontraktSäsongen igång för BIK som rivstartade med fystester: ”Ligger bra med”

BIK:s träningsmatcher

15 augusti: Storhamar (hemmamatch)

22 augusti: AIK (hemma)

24 augusti: Brynäs (hemma)

1 september: Brynäs (bortamatch)

5 september: AIK (borta)

8 september: Nybro (borta)

13 september: Nybro (hemma)

15 september: Södertälje (borta)

Artikeltaggar

AIK HockeyBIK Karlskoga A-lagBrynäs IFGustaf FranzénHockeyallsvenskanIshockeyNybro VikingsSimon BertilssonSödertälje SKStorhamar Ishockey

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.