STUDIO VALLA : Lagkaptenen i Studio Valla: ”Någonstans måste vi ta jobbet till 100 procent”

Publicerad:
Foto: Jesper Zerman

Lagkaptenen Sebastian Ohlsson är veckans gäst i Studio Valla.

Ohlsson gjorde, efter sex matchers frånvaro, comeback med ett halvtimmeslångt inhopp i förra lördagens 1–6 mot Häcken.

I veckans Studio Valla frågar vi om skadefrånvaron, om han känner sig redo för 90 minuter och var hans lag börjar kring utmaningen att komma rätt med försvarsspelet efter tre raka förluster med 1–14 i målskillnad.

– Någonstans måste vi ta jobbet till 100 procent. Vi vet att springer, tacklas och kämpar man – då kommer man jäkligt långt. Det visade vi förra hösten. Någonstans måste vi komma tillbaka till att vilja springa och tacklas. Det har vi väl saknat, tycker jag, säger lagkaptenen.

Vi frågar även hur han ser på bottenmötet (!) med AIK på lördag och en eventuell brottningsmatch mot tidigare lagkamraten Omar Faraj.

Lyssna och häng med!

Fler avsnitt av Studio Valla:

Holmberg: "Vi kan inte släppa in mål på alla motståndarens chanser"Extraavsnitt – vi snackar ner Degerfors brakförlust: ”Får inte se ut så här”Gravius och Carlén inför mittfältskampen: ”Vet hur jag ska handskas med honom”Victor Edvardsen om spelaren Djurgården måste se upp med: ”Överlägset bäst”Lagerbielke om skillnaden mellan Degerfors och Elfsborg: ”Går inte jämföra”Wallin om tunga 2022, fina starten och udda smeknamnet: ”Granaths påhitt”Anekdoter, frågesport och omöjliga norska ord – Studio Valla gästade BosnaStudio Valla med vännerna Örqvist och Saidi: ”Kommer slå sönder dig på planen”

Artikeltaggar

AllsvenskanDegerfors IFDegerfors IF HerrFotbollSebastian OhlssonStudio valla

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare