Hoppa till huvudinnehållet

Destination Värmland 2023 är här

Publicerad:
Destination Värmland börjar delas ut.

Nu är en guide till sommaren i Värmland här. Destination Värmland är fylld med inspiration och tips inför den värmländska semestern – Värmestern.

Man kan läsa om båtturerna i skärgården, sommarens stora och små kulturevenemang, de bästa utflyktsmålen för barnfamiljen, matupplevelserna du inte får missa och möt människorna som arbetar med sin passion och får besökarna att komma till Värmland.

– Vi har dykt ner i stort och smått och vi hoppas att läsarna ska bli inspirerade att vilja upptäcka pärlorna i vårt län, säger chefredaktören och produktionsledaren Lena Grahn på Svensk Mediakonsult som producerar och ger ut Destination Värmland.

50 000 tidningar har tryckts och ska nu distribueras runt om i hela Värmland med start på fredag. Tidningarna kommer finnas på platser där det rör sig mycket folk, hos annonsörer men givetvis också vid infopoints, hotell, turistbyråer och campingar.

– Destination Värmland är ett viktigt magasin för alla besökare men även för oss som bor och verkar här och som får möjlighet att upptäcka nya smultronställen runt knuten. Vi är nöjda över att ha hittat en part som kan göra magasinet så att Värmland kan fortsätta att erbjuda inspiration, säger Mia Landin, vd på Visit Värmland.

Artikeltaggar

ArbeteCampingDjur och naturHotellMia LandinSemesterSkärgårdVärmlands länVisit Värmland

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.