Hoppa till huvudinnehållet

Bil körde ner i diket – Räddningstjänsten fick hjälpa

Publicerad:
En singelolycka har inträffat strax norr om Karlskoga under fredagsmorgonen.
En singelolycka har inträffat strax norr om Karlskoga under fredagsmorgonen. Foto: Johan Nilsson/TT

En personbil körde ner i diket på väg 237 utanför Karlskoga Motorstadion under fredagsmorgonen. Räddningstjänsten fick hjälpa föraren i bilen.

Vid 6.30-tiden under fredagsmorgonen körde en personbil ner i diket på väg 237, nära Karlskoga Motorstadion och Gälleråsen. Enligt inringare till SOS Alarm så var det en person i bilen. Räddningstjänsten skickades ut till olycksplatsen för att hjälpa föraren. En ambulans skickades med, men det visade sig inte behövas då föraren var oskadd. Vid 7-tiden avslutades arbetet och ärendet lämnades över till Polisen.

Artikeltaggar

GälleråsenKarlskogaMotorsportSOS Alarm

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.