Hoppa till huvudinnehållet

Två drogpåverkade män i bil stoppades av polis

Publicerad:
En bilpassagerare som togs in för provtagning fick handfängslas då han plötsligt blev våldsam.
En bilpassagerare som togs in för provtagning fick handfängslas då han plötsligt blev våldsam. Foto: Madeleine Sandström

Under fredagsförmiddagen stoppades en bil i Karlskoga. Både föraren och passageraren misstänks ha varit drogpåverkade. En av dem var så våldsam att han fick handfängsel.

Föraren i bilen som stoppades, en man i 70-årsåldern, visade enligt polisen tecken på att vara påverkad, och togs in för provtagning. Mannen hade även narkotika på sig när polisen visiterade honom. Han misstänks därför för drofrattfylleri och ringa narkotikabrott, eget bruk plus innehav.

Den andre personen i bilen, en man i 65-årsåldern, verkade också påverkad. Men när han skulle tas in för provtagning blev han våldsam och polisen tvingades sätta handfängsel på honom. Även han hade narkotika på sig och misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk plus innehav, samt våldsamt motstånd.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättKarlskogaNarkotikaNarkotikabrott

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.