Hoppa till huvudinnehållet

Degerfors P19 fortsätter att vinna

Publicerad:
IFK Lidingö FK förlorade mot Degerfors IF Junior

Det går fortsatt bra för Degerfors P19 i P 19 Superettan norra i fotboll. På lördagen mötte laget IFK Lidingö på Lidingövallen och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fem matcher i rad. Segerresultatet mot IFK Lidingö blev 4-3.

– Efter en bra träningsvecka tar vi oss an matchen direkt, stort offensivt övertag kombinerat med noggrant försvarsspel. Vi gör 3-0 i början av andra halvlek efter samma matchutveckling. Vi får en spelare utvisad och det blir en annan matchbild, offensivt fortsätter vi med samma fina spel trots en man mindre, dock syns det i försvarsspelet att vi är en man kort. Men vi byter snabbt om till blåstället och jobbar hem tre poäng efter lite vilda västern sista 20min. Jättekul för killarna att få med oss tre poäng från Sthlm, kommenterade Degerfors P19:s tränare Mikael Eklund.

Det här var Degerfors P19:s andra uddamålsseger.

För tabellens utseende betyder det här att IFK Lidingö ligger på sjätte plats medan Degerfors P19 har femteplatsen.

Söndag 28 maj 13.00 spelar Degerfors P19 hemma mot Sirius.

Artikeltaggar

Degerfors IF JuniorFotbollIFK Lidingö FKLidingövallenP 19 Superettan norra

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.