Hoppa till huvudinnehållet

Formsvaga Rävåsen mot P 18 IK

Publicerad:

Rävåsen behöver en seger när laget möter åttondeplacerade P 18 IK hemma på Kilsta IP. Inför kvällens möte har hemmalaget sex raka matcher utan vinst i division 1 mellersta dam i fotboll, och är nu på 13:e plats. P 18 IK har inför matchen hållit nollan bakåt i tre matcher i rad, en tuff svit att knäcka för Rävåsen.

Rävåsen är på 13:e plats i tabellen, medan P 18 IK ligger åtta. Sju poäng skiljer lagen åt.

Rävåsen har bara 0 segrar på tre försök hittills hemma i serien.

Artikeltaggar

FotbollKilsta IPP 18 IKRIK Karlskoga

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.