Hoppa till huvudinnehållet

KB Karlskoga föll mot Torsby

Publicerad:
KB Karlskoga förlorade mot Torsby IF

KB Karlskoga fick se sig slaget i mötet med Torsby på hemmaplan i division 3 västra Svealand herr i fotboll, med 0-1 (0-1).

– En match som Torsby börjar bäst och tar rättvist ledningen. Deras 1-0 mål symboliserar matchen där de vinner ett motlägg och gör mål. Vi har våra chanser men totalt sett är det inte orättvist då Torsby är hetare i duellspelet. Otroligt besviken att vi gör en sådan underprestation i en så viktig match, kommenterade KB Karlskogas tränare Stefan Blom efter matchen.

Målet i första halvleken av Jeanclaude Mbavu blev matchens enda.

Bortalaget stod för en bra första halvlek och ledde alltså med 1-0. KB Karlskoga lyckades inte hämta igen i andra halvlek, som slutade mållös.

KB Karlskoga har en oavgjord och fyra förluster och 6–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Torsby har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 4–13 i målskillnad. Det här var KB Karlskogas fjärde uddamålsförlust den här säsongen.

KB Karlskoga stannar därmed på tionde plats, och Torsby sist, på tolfte plats, i tabellen.

KB Karlskoga tar sig an Strömtorp i nästa match borta fredag 26 maj 19.00.

Artikeltaggar

Division 3 västra SvealandFotbollKB KarlskogaNobelstadionTorsby IF

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.