Hoppa till huvudinnehållet

Rävåsen och P 18 IK kryssade

Publicerad:
RIK Karlskoga spelade lika mot P 18 IK
RIK Karlskoga spelade lika mot P 18 IK

Publiken på Kilsta IP fick inte se några mål när Rävåsen tog emot P 18 IK i division 1 mellersta dam i fotboll. Matchen slutade mållös, 0-0.

– Tjejerna följer matchplanen i 90 minuter, vi skapar många chanser för att vinna den här matchen, ingen faller ur ramen utan vi gör en kollektivt bra insats. 7-1 i hörnor och tre skott i ribban. Deras målvakt får också göra många räddningar. Jag är stolt över hur laget uppträder på planen. Men känner att vi var värda en bättre poängskörd, kommenterade Rävåsens tränare Dennis Fransson.

Rävåsen har två oavgjorda och tre förluster och 4–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan P 18 IK har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 3–2 i målskillnad. Det här var Rävåsens andra oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet innebär att Rävåsen ligger kvar på 13:e plats och P 18 IK på åttonde plats i tabellen.

Rävåsen tar sig an Husqvarna i nästa match borta lördag 27 maj 13.00.

Artikeltaggar

FotbollKilsta IPP 18 IKRIK Karlskoga

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.