Hoppa till huvudinnehållet

Onormalt intresse fick polisen att rycka ut

Publicerad:
Ingen var där när polisen kom fram.
Ingen var där när polisen kom fram. Foto: Kajsa Juslin

Vid halv ettiden natten till söndagen fick en polispatrull åka till en verkstadslokal i Degerfors.

Anledningen var att polisen fått in uppgifter om att flera personer rört sig vid lokalen och visat ett onormalt intresse för den. När patrullen kom till platsen fanns ingen kvar där. Patrullen upprättade en anmälan om försök till stöld.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättDegerforsStölder

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.