Hoppa till huvudinnehållet

Sverige-stjärnan klar för Karlskogafesten 2023

Publicerad:
Myra Granberg är klar för Karlskogafesten 2023. (Arkivbild) Foto: Janerik Henriksson/TT

Med låtar som ”Lose my mind” och ”Tills mitt hjärta går under” har hon kvalat sig in på svensktoppen och streamats över 30 miljoner gånger. Nu är Myra Granberg klar för Karlskogafesten 2023.

2020 släppte hon sommarplågan ”Tills mitt hjärta går under” och 2021 blev hennes låt ”Lose my mind” en succé. Nu står det klart att Myra Granberg är den första artisten som presenteras inför Karlskogafesten 2023.

Hur kom det sig att det blev just Myra Granberg?

– För att hon är grym och vi tror även att hon kommer locka mycket publik, många unga. Hon har en del nytt material på gång också så det känns jättebra, berättar Ola Gustafsson, projektledare för Karlskogafesten.

Den 30 juni agerar Badhusplan vid Näset i Karlskoga festivalområde när Karlskoga kommun bjuder in till årets upplaga av Karlskogafesten. Kommunen utlovar ”en fantastisk dag och tveklöst en av höjdpunkterna i Karlskoga under 2023”. Konsertområdet är helt kostnadsfritt och kommer vara öppet för alla.

– Vi har två artister bokade i år, men det andra namnet håller vi på lite till. Vi är extremt nöjda med båda artisterna och tror att det kommer bli minst lika lyckat som förra året, avslutar Gustafsson.

Artikeltaggar

ArtisterKarlskogaKarlskoga kommunKarlskogafestenMyra GranbergNöje/Kultur

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.