STUDIO VALLA : Salmons hyllning till Sabetkar: ”Fin kille som har gjort allt för föreningen”

Publicerad:
KT-Kurirens Dennis Pavlovic och Tomas Nilsson samt Degerfors IF:s Justin Salmon. Foto: Tommy Pedersen/TT

Justin Salmon, Degerfors matchvinnare mot AIK, är veckans gäst i Studio Valla.

Vi pratar om Salmons tid tillsammans med en ung Alexander Isak i AIK:s P99-lag och om ögonblicket, drömmålet, då han förstod att Isak hade något alldeles extra.

Vi pratar även om Salmons avgörande mål mot samma AIK i lördags, om torsdagens match mot Hammarby och om luckan som nära vännen Sean Sabetkar lämnar efter sig när han lämnar föreningen efter torsdagens nämnda match.

– Vi är väldigt, väldigt bra vänner – om inte den bästa vännen jag har fått i fotbollssammanhang på senare tid. Så det är klart det är tråkigt, men jag önskar honom all lycka i kommande äventyr. Vi kommer sakna honom otroligt mycket. Framför allt i omklädningsrummet och på träningsplanen, men också i matcherna. Det är en fin kille som har gjort allt för föreningen, säger Salmon.

Häng med!

Fler avsnitt av Studio Valla:

Lagkaptenen i Studio Valla: ”Någonstans måste vi ta jobbet till 100 procent”Holmberg: "Vi kan inte släppa in mål på alla motståndarens chanser"Extraavsnitt – vi snackar ner Degerfors brakförlust: ”Får inte se ut så här”Gravius och Carlén inför mittfältskampen: ”Vet hur jag ska handskas med honom”Victor Edvardsen om spelaren Djurgården måste se upp med: ”Överlägset bäst”Lagerbielke om skillnaden mellan Degerfors och Elfsborg: ”Går inte jämföra”Wallin om tunga 2022, fina starten och udda smeknamnet: ”Granaths påhitt”Anekdoter, frågesport och omöjliga norska ord – Studio Valla gästade BosnaStudio Valla med vännerna Örqvist och Saidi: ”Kommer slå sönder dig på planen”

Artikeltaggar

AllsvenskanDegerfors IFDegerfors IF HerrFotbollJustin SalmonSean SabetkarStudio valla

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare