Anmälan: Ung man till sjukhus – sparkad och slagen av fyra män

Publicerad:
Enligt en polisanmälan inträffade en misshandel i Karlskoga natten till onsdag, i en tunnel under Drottningvägen. Genrebild. Foto: Johan Nilsson/TT

En man i 20-årsåldern har polisanmält att flera okända män gav sig på honom med sparkar och slag under en viadukt i Karlskoga.

Mannen har berättat för polisen att han promenerade in till centrum vid 01.30 under natten till torsdag.

När han gick genom en tunnel under Drottningvägen ska det ha kommit fram fyra okända män till honom.

– De ska helt enkelt ha gett sig på honom med sparkar och slag. När han låg på marken fortsatte de att sparka honom, säger Jan Carlsson, utredningschef vid polisen i Karlskoga.

Mannen kunde enligt polisen inte lämna något bra signalement på männen, som ska ha varit maskerade och lämnade platsen efter misshandeln.

Mannen säger i förhör att han upplevde att misshandeln pågick i ungefär 4-5 minuter.

– Han blev inte av med några saker, det var inget rån. Han fick skrapsår, smärta i höger kind och ont i bröstkorgen, säger Jan Carlsson.

En privatperson hittade den skadade mannen, som fördes till sjukhus.

Med anledning av det vaga signalementet är polisen beroende av vittnen till händelsen, för att komma framåt i utredningen.

– Om någon har uppmärksammat den här händelsen vill vi naturligtvis att de hör av sig, säger Jan Carlsson.

Läs också:

Man hittades misshandlad – fick föras till sjukhus

Artikeltaggar

Brott, lag och rättFörhörJan CarlssonKarlskogaMisshandelPolisanmälanRån

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare