Ring bjuder med Thermell och Johansson till middag på slottet

Publicerad:
Tony Ring (M) representerar Karlskoga kommun på fredagens middag på slottet i Örebro. Med har han bjudit Karlskogaprofilerna Görgen Johansson och Jenny Thermell. Foto: Kajsa Juslin

På fredagens kväll är det dags för den årliga länsmiddagen hos landshövding Lena Rådström Baastad på Örebro slott.

Samtliga kommuner i länet medverkar på middagen som landshövding Lena Rådström Baastad bjudit in till och representeras då av ordförande (KSO) i respektive kommunstyrelse.

– Jag har varit med några gånger tidigare med tidigare landshövding Maria Larsson, men det här blir första gången med Lena Rådström Baastad. Men det brukar alltid vara en väldigt trevlig tillställning och jag är säker på att det är så även den här gången, säger Tony Ring (M).

Goda representanter

Med till middagen fick varje KSO bjuda in två kommunprofiler. Till årets tillställning har Ring bjudit med Görgen Johansson, VD Saab Dynamics, och Jenny Thermell ägare till reklambyrån Fabriqen.

– Jag tycker det är två goda representanter för Karlskoga fast på väldigt olika sätt. Görgen är på många sätt väldigt aktuell. Dels på grund av världsläget och det som händer just nu, säger Ring och fortsätter:

– Och Jenny är likaledes en viktig näringslivsprofil i Karlskoga. Hon gjort fantastiska insatser för sitt företag som först hette Arena reklam och nu Fabriqen.

Från Degerfors åker kommunstyrelsens ordförande Anneli Mylly (V). Hon har bjudit med sig kommunprofilerna Anna-Lena Vestervall, gymnastikledare i Degerfors, och Patrik Karlsson, VD för Seldén Rigging i Svartå.

Artikeltaggar

Anneli MyllyDegerforsGörgen JohanssonKarlskogaKommunstyrelsenLena Rådström BaastadModeraternaSaab DynamicsSamhälleSvartåTony RingVänsterpartiet

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare