Hoppa till huvudinnehållet

24-åring startar nytt handelsföretag i Degerfors

Publicerad:

Hoag Logistics startades 25 maj 2023.

Företaget har angett följande som verksamhetsbeskrivning:

"Företaget har till föremål för sin verksamhet att, direkt eller indirekt, utveckla, sälja och leverera samt bedriva handel och annan näring av varor, produkter och övrig utrustning för mobilskal. Dessutom erbjuder vi service, underhåll och andra tjänster inom detta område."

Ägare är Adam Johansson Glad, 24 år.

Registreringen av företaget gjordes den 25 maj, och det har sitt säte i Degerfors.

Artikeltaggar

Degerfors kommunNäringslivNya företagÖrebro länSvartå

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.