Hoppa till huvudinnehållet

Stopp på E18 på grund av trafikolycka med flera fordon

Publicerad:

Det är problem i trafiken på E18 mellan Brickegården och trafikplats Immetorp i riktning mot Västerås. Orsaken är en olycka med flera fordon, uppger Trafikverket.

Trafikverket bedömer att händelsen har stor påverkan på trafiken, ett körfält är blockerat. Larmet om händelsen kom in vid elvatiden på förmiddagen på fredagen och enligt Trafikverkets prognos bedöms trafiken påverkas fram till halv två på eftermiddagen.

Uppdatering klockan 13:37: Händelsen har klarats upp och trafiken flyter som vanligt.

Artikeltaggar

KarlskogaTrafikhändelser

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.