Stjärnbackens bror lämnar BIK – här är hans nya klubb

Publicerad:
William Lennström. Foto: Dennis Pavlovic

Backen William Lennström, som snart fyller 19 år, lämnar BIK Karlskoga efter två säsonger.

Han flyttar tillbaka till Stockholmsområdet och ska kommande säsong spela för Huddinge.

J20-laget i Huddinge spelar på samma nivå som BIK:s J20-lag: den näst högsta.

William Lennström har en säsong bakom sig i J18-laget i BIK och en i J20-laget.

Han är lillebror till Theodor Lennström, som spelat i klubbar som BIK och Färjestad och även har meriter från Tre Kronor. Storebror Lennström ska kommande säsong spela i Schweiz.

Fyra nyförvärv till BIK:s J20-lag: ”Fått behålla alla 04:or som vi önskade”Fyra framtidsmän som får chansen att träna med BIK:s A-lag – drömmen är kontraktKlart med ny klubbadress för BIK:s Felix Söderlund: ”Visade att han var redo”Här fortsätter förstecentern från BIK:s J20-lag karriären: ”Skicklig tekare”Flera klubbar intresserade av Marcus Kull – här är hans beslut om framtidenHär hamnar poängkungen från BIK:s J20-lag: ”Spännande utveckling”

Artikeltaggar

BIK Karlskoga J20Ishockey

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare