Hoppa till huvudinnehållet

Åtorp tappade ledningen mot Ulvsby

Publicerad:
Åtorps IF spelade lika mot Ulvsby IF

I halvtid ledde Åtorp matchen på hemmaplan i division 5 Värmland östra herr i fotboll mot Ulvsby med 1-0. Men i andra halvlek jobbade sig Ulvsby in i matchen, och kvitterade. Matchens slutresultat blev 2-2.

– Vi spelade okej stundtals och släppte inte till så många målchanser. Tyvärr var vi för dåliga sista tredjedelen där vi tog för många felbeslut, slog för svåra passningar till varandra och tog för få avslut. Vi skulle ha avgjort den här matchen när vi hade flera lägen att göra tre ett. Jag är besviken, det är en match vi skulle ha vunnit, kommenterade Åtorps tränare Björn Claesson.

Målgörare för Åtorp var Oscar Gustavsson och Jesper Hidman, medan målen för Ulvsby gjordes av Carl Magnell och Daniel Wallström.

Åtorp har två segrar, en oavgjord och två förluster och 11–14 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Ulvsby har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 7–9 i målskillnad.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Åtorp på tionde plats och Ulvsby på nionde plats.

I nästa omgång har Åtorp Kronoparken borta på Klasmossen IP, söndag 4 juni 19.00.

Artikeltaggar

Åtorps IFÅvallenDivision 5 Värmland östraFotbollUlvsby IF

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.