Hoppa till huvudinnehållet

Fortsatt tungt för Rävåsen – förlust mot Husqvarna

Publicerad:
Husqvarna FF vann mot RIK Karlskoga

Det räcker inte hela vägen till seger för Rävåsen. Det står klart efter 0-4 (0-1) borta mot Husqvarna. Det var Rävåsens åttonde match i rad utan seger i division 1 mellersta dam i fotboll.

– Idag möter vi ett bättre lag, Husqvarna är ett topplag och det visade de idag. Dom sliter i varje duell på planen. Tyvärr så räcker vi inte till den här matchen. Det är tre nya poäng att slåss om nästa vecka mot Hertzöga och vi måste ställa om fokus till den matchen redan nu. Tycker att Wera och Nathalie gör en godkänd insats. Men tycker för övrigt att vi alla behöver börja tävla mycket mer på planen, kommenterade Rävåsens tränare Dennis Fransson.

Husqvarnas fyra mål gjordes av Ronja Lind, Petronella Lindström, Amanda Samuelsson och Wilma Wigren.

Husqvarna har tre segrar, en oavgjord och en förlust och 11–4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Rävåsen har en oavgjord och fyra förluster och 1–13 i målskillnad.

För Husqvarna gör resultatet att man nu leder serien, medan Rävåsen är på 13:e plats.

Nästa motstånd för Rävåsen är Hertzöga. Lagen möts fredag 2 juni 19.00 på Kilsta IP.

Artikeltaggar

FotbollHusqvarna FFRIK Karlskoga

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.