Hoppa till huvudinnehållet

Rävåsen jagar nya poäng efter trendbrottet

Publicerad:

I dag spelar Husqvarna hemma i division 1 mellersta dam i fotboll mot Rävåsen på Vapenvallen. Rävåsen som spelar på bortaplan hade en tung svit på tre förluster i rad, men senast blev det 0-0 när man mötte P 18 IK. Den senaste matchen för Husqvarna slutade oavgjort, 2-2, mot Enskede.

Husqvarna ligger tvåa i tabellen inför matchen, medan Rävåsen är på 13:e plats. 14 poäng skiljer lagen åt.

Husqvarna är dock obesegrade på hemmaplan, efter tre raka segrar.

Artikeltaggar

FotbollHusqvarna FFRIK Karlskoga

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.