Hoppa till huvudinnehållet

Två viltolyckor under natten

Publicerad:
Viltolyckor under natt mot lördag ledde till att två personer fick föras till sjukhus. Foto: Johan Nilsson/TT

Natten mot lördag inträffade två viltolyckor där det i ett fall var två personbilar inblandade. I vardera olyckan fick en person föras med ambulans till sjukhus.

På E18, i höjd med Lekhyttan inträffade den ena olyckan, det var en krock med älg en halvtimma in på lördagsdygnet. Två personbilar var inblandade i den och ena bilen var kvar på körbanan, den andra i diket då räddningstjänsten kom fram.

Det var glas över vägen och ena bilen läckte, så där fick vägen saneras och det var totalstopp i riktning Örebro under räddningsarbetet. En person fördes med ambulans till sjukhus, men SOS alarm har inga uppgifter om skadorna.

Utanför Kristinehamn, på riksväg 26, inträffade den andra olyckan bara tio minuter tidigare. Där hade en personbilsförare väjt för vilt och hamnat i diket. En person fick föras med i ambulans, enligt uppgift från SOS alarm, men skadeläget är okänt.

Artikeltaggar

E18LekhyttanOlyckorOlyckor och katastroferÖrebroSjukhusVård och omsorg

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.