Hoppa till huvudinnehållet

Karlskoga segrare hemma mot AIK

Publicerad:
Karlskoga Wolves vann mot AIK
Karlskoga Wolves vann mot AIK

Karlskoga besegrade AIK på hemmaplan i söndagens möte i division 1 herr i amerikansk fotboll. 27-21 slutade matchen.

– Riktigt tuff match med bra tempo och väl utförda spel. Laget hade bra fokus även denna match och vi hade installerat fler spel och samtliga spelar visste deras position. Vi går in med bara sekunder kvar och tar upp en fumlad boll springer in en touchdown i sista sekund. Men en väl utförd match. Så nu siktar vi mot nästa match som är redan på lördag. Mvp denna match är Hayden Amis och Mikael Rolkert, tyckte Karlskogas tränare Tommy Axelsson, efter matchen.

Karlskoga har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna.

För Karlskoga gör resultatet att man nu ligger på andra plats i tabellen, medan AIK är på femte plats.

I sista matchen möter Karlskoga Kristianstad hemma på söndag 4 juni 13.00.

Artikeltaggar

AIKDivision 1Karlskoga Wolves

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.