Hoppa till huvudinnehållet

Tre personer misshandlade i bråk om taxi

Publicerad:
Sex personer var inblandade i en misshandel på busstationen i Karlskoga.Genrebild. Foto: Johan Nilsson/TT

Det uppstod tumult på busstationen i Karlskoga när flera personer hamnade i bråk om en taxi – tre personer fördes till sjukhus.

Det var vid 02.15 under natten mot söndag som ett sällskap på tre personer blev påhoppade av tre andra personer på busstationen i Karlskoga. Sällskapet satte sig i en taxi för att åka hem men blev attackerade av de andra, som ville åka samma bil.

– Samtliga tre målsägande blev misshandlade av de tre – än så länge okända – gärningsmännen, säger Jan Carlsson, utredningschef vid polisen i Karlskoga.

En av de målsägande bröt näsan i samband med misshandeln. Alla tre fördes till lasarettet med skador som behövde kontrolleras av sjukvården.

– De beskriver gärningsmännen som tre svenska män, unga och välklädda. En av dem hade svart jacka, ljusa jeans och vita skor, säger Jan Carlsson.

Läs också:

Polisen söker vittnen till misshandel vid taxi

Artikeltaggar

Brott, lag och rättJan CarlssonKarlskogaMisshandelSjukhus

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.