Hoppa till huvudinnehållet

Lastbil stillastående på E18 — problem i trafiken

Publicerad:

Det är problem i trafiken i riktning mot Västerås på E18 mellan trafikplatserna Immetorp och Lekhyttan. Orsaken är ett stillastående fordon, uppger Trafikverket.

Trafikverket bedömer att händelsen har liten påverkan på trafiken. Larmet om händelsen kom in strax efter klockan ett på eftermiddagen på onsdagen och enligt Trafikverkets prognos bedöms trafiken påverkas fram till tre på eftermiddagen.

Uppdatering klockan 10:04: Trafiken påverkas inte längre av händelsen.

Artikeltaggar

KarlskogaTrafikhändelser

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.