Hoppa till huvudinnehållet

Spännande föreställningar på Örebro teater: ”En fantasifull mischmasch”

Publicerad:
Länsteatern i Örebro. (Arkivbild)
Länsteatern i Örebro. (Arkivbild) Foto: Dan Hansson / SvD / TT

Örebro Teater har nu släppt sin repertoar för spelåret 2023-2024. På programmet finns en stor blandning utav föreställningar, allt ifrån familjeföreställningar till riktiga klassiker.

August Strindberg, Tennessee Williams och Lucy Kirkwood. Det är några av namnen vars föreställningar kommer sättas upp på Örebro Teater under säsongen 2023-2024.

– Årets repertoar är en fantasifull mischmasch av klassiker och nyskrivet, visuellt och textburet, verklighetsflykt och verklighetsförankring, säger Rikard Lekander, konstnärlig ledare Örebro Teater i ett pressmeddelande.

Bland skådespelarna hittar man bland andra Sara Sommerfeld och Marie Parker Swan, vilka man även kommer kunna träffa under den säsongspresentation Örebro Teater bjuder in till den tionde juni.

Utforska programmet i sin helhet här.

Artikeltaggar

FöreställningarLucy KirkwoodÖrebroRikard LekanderSara SommerfeldSkådespelareTeater

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.