Hoppa till huvudinnehållet

Efter trendbrottet: KB Karlskoga jagar nya poäng

Publicerad:

KB Karlskoga möter Kumla på hemmaplan på Nobelstadion i division 3 västra Svealand herr i fotboll i kväll. KB Karlskoga som spelar på hemmaplan hade en tung svit på tre förluster i rad, men senast blev det 0-0 när man mötte Strömtorp. Kumla har inför matchen en vinstsvit på fyra segrar i rad.

KB Karlskoga ligger tia i tabellen inför matchen, medan Kumla är etta. 13 poäng skiljer lagen åt.

KB Karlskoga har bara 0 segrar på fyra försök hittills på hemmaplan i serien.

Artikeltaggar

Division 3 västra SvealandFotbollIFK KumlaKB KarlskogaNobelstadion

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.