Hoppa till huvudinnehållet

Fortsatt tungt för KB Karlskoga – förlust mot Kumla

Publicerad:
KB Karlskoga förlorade mot IFK Kumla
KB Karlskoga förlorade mot IFK Kumla

Det räcker inte hela vägen till seger för KB Karlskoga. Det står klart efter 0-3 (0-1) hemma mot Kumla. Det var KB Karlskogas åttonde match i rad utan seger i division 3 västra Svealand herr i fotboll.

– En rättvis seger för Kumla där vi åker på ett alldeles för enkelt mål tidigt. Kumla är sedan bättre än oss i första halvlek. I andra kommer vi ut bättre och har flera kvitteringschanser men som det ofta blir när man inte sätter dem så kontrar Kumla in 2-0 och spelar sedan av matchen, kommenterade KB Karlskogas tränare Stefan Blom.

Kumlas tre mål gjordes av Robin Damström, Rasmus Gustavsson Engdahl och Joel Källgren.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, KB Karlskoga på tionde plats och Kumla i serieledning.

Nästa motstånd för KB Karlskoga är Karlstad Fotboll. Lagen möts måndag 12 juni 19.00 på Våxnäs IP.

Artikeltaggar

Division 3 västra SvealandFotbollIFK KumlaKB KarlskogaNobelstadion

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.